Loading...
Help ouderen een leuke dag te hebben!

Word thuishulp!

Meer weten

Yoopies helpt je eenvoudig een bijbaan te vinden waarmee je ouderen kunt helpen bij hun alledaagse activiteiten.

 • Vind snel een bijbaan in de thuishulp.

  Vind snel een bijbaan in de thuishulp.

  Zoek je een bijzondere bijbaan en vind je het leuke om een oudere te helpen bij de dagelijkse dingen en om samen leuke activiteiten te ondernemen? Yoopies brengt je in contact met ouderen en hun families die op zoek zijn naar thuishulp. Je kunt zelf afspreken wat je (samen) gaat doen; van boodschappen doen tot persoonlijke verzorging. Je kunt ook gezelschap geven aan ouderen in situaties waar de familie bijvoorbeeld ver weg woont.

 • Kom rechtstreeks in contact met ouderen die op zoek zijn naar thuishulp.

  Kom rechtstreeks in contact met ouderen die op zoek zijn naar thuishulp.

  Het is heel eenvoudig om een thuishulp profiel aan te maken op Yoopies. Laat je adres achter (straatnaam, postcode of plaatsnaam), maak een advertentie (voeg vooral je motivatie toe) en geef je beschikbaarheid aan. Geinteresseerde ouderen en families nemen contact met je op per telefoon of e-mail.
  Je kunt zelf opdrachtgevers direct een bericht sturen. Zij ontvangen dan een melding dat er een ongelezen bericht is op Yoopies. Inschrijven is gratis en we vragen geen commissie.

 • Onderhandel zelf over je salaris

  Onderhandel zelf over je salaris

  Veel minder papierwerk dan bij een thuiszorg organisatie. Bij Yoopies kan je zelf eenvoudig je profiel inzien en aanpassen.
  Als je een bijbaan gevonden hebt voor een bepaalde periode kan je in je profiel aangeven dat je niet langer beschikbaar bent. Ben je later weer beschikbaar? Activeer je account weer eenvoudig en neem weer rechtstreeks contact op met nieuwe ouderen en families.