Loading...

Een oppas vinden is kinderspel!

Vind en boek jouw ideale oppas eenvoudig en online! Yoopies doet de administratie!

Meer weten

Via Yoopies kan je gemakkelijk een babysitter, kinderoppas, onthaalouder of au-pair vinden die aangeraden werd door je kennissen. Bovendien vind je op Yoopies interessante adresjes, originele activiteiten en deals voor je kinderen ! Yoopies is meer dan alleen maar een babysitsite, lees hier waarom dat zo is.

 • Vind een babysitter eender waar in NL.

  Vind een babysitter eender waar in Nederland.

  Zoek je de ideale oppas voor je kinderen? Of je nu een oppas die bij jou thuis kan oppassen, een gezamenlijke oppas om de kosten te delen met andere ouders, een oppasmoeder, of een gastouder, Yoopies wil het jou gemakkelijk maken. Op Yoopies zoek je aan de hand van je eigen eisen en wensen: een Engelstalige oppas, een oppas voor alleen naschoolse opvang, een gastouder met een auto, een oppasmoeder die ook mee wil helpen in het huishouden en af en toe wil strijken, een student met veel ervaring, kortom, je zal zonder enige twijfel de ideale oppas vinden op Yoopies. Meer dan 3 384 oppas advertenties: gastouders, een gediplomeerde pedagogisch medewerker die je baby met veel liefde zal verzorgen, een oppas aan huis, een student die ook kan helpen met huiswerk etc. De profielen worden weergegeven op een kaart zodat je een oppas kan vinden die bij jou past en die dicht in de buurt woont. Er zijn bijvoorbeeld meer dan 200 oppassen in Amsterdam, 300 oppassen in Rotterdam, 300 oppassen in Utrecht, 200 oppassen in Groningen, 100 oppassen in Nijmegen, etc.

 • <a href="https://yoopies.fr/nounou">Zoek je een babysit?</a> : Yoopies heeft de oplossing

  Zoek je een babysit? : Yoopies heeft de oplossing

  Of je nu een babysitter zoekt die de kinderen bij jou thuis kan opvangen, een tweetalige babysitter, een babysitter met veel ervaring of een babysitter met een opleiding, Yoopies is dé oplossing. Geen agentschapskosten voor het babysitten, de babysitters en kinderoppassen geven zelf hun tarief en prijs aan, u betaalt hen rechtstreeks, zonder extra kosten of een commissieloon. Je kan kiezen uit de verschillende korte zoekertjes van babysitters uit de buurt. Al onze babysitters en kinderoppassen geven aan wanneer ze beschikbaar zijn en of ze beschikbaar zijn tijdens de vakanties. De babysitters kunnen ook hun referenties geven en kunnen aangeraden worden door andere ouders. Op die manier kan je op Yoopies een betrouwbare babysitter vinden. De studenten of kinderoppassen met ervaring kunnen zich volledig gratis inschrijven op Yoopies om zo werk te vinden, een studentenjob of werk dat ingepast kan worden in hun agenda, de ouders kunnen vervolgens hun profiel bekijken. Als ouder kan je gratis een zoekertje plaatsen als je op zoek bent naar een oppas voor de kinderen en vervolgens het profiel uitkiezen dat het best bij jou en bij je kinderen past.

 • Betrouwbare kinderoppassen en babysitters

  Betrouwbare kinderoppassen en babysitters

  Yoopies is meer dan simpelweg een babysitsite, je kan er eenonthaalouder vinden, een kinderverzorgster, een oppas voor je baby of een babysitter die werd aangeraden door kennissen. Dankzij Facebook kan je zien of er iemand is die, binnen je vriendennetwerk, reeds één van onze babysitters aangeraden heeft. Vervolgens kan je dan de beoordelingen lezen van andere ouders over de babysitprestatie. Wat de babysitdienst van Yoopies zo bijzonder maakt is dat we een netwerk van ouders en babysitter creëren die interageren via ons sociaal platform. Dankzij de online meningen, de beoordelingen van de ouders, de kwalificaties, de aanbevelingen, de foto's en dankzij Facebook, brengen wij de vroegere mond-tot-mond reclame terug tot leven om op die manier een degelijk en steeds betrouwbaarder netwerk te creëren. Omdat je natuurlijk je kind niet aan eender wie wil toevertrouwen, omdat andere kleine zoekertjes geen foto, geen beoordelingen, noch aanbevelingen van andere ouders bevatten, is het tijd om Yoopies uit te proberen!

Vind werk als Oppas

Ok!