Loading...

Jolanda B., Ouder die het profiel zoekt van oppas in Dronten

3 kinderen, leeftijd van de jongste: < 3 Jaar

Gewijzigd op: 11/02/2020

CONTACT

Leuke, lieve oppas gezocht

Hallo! Wat leuk dat je ons profiel leest :)

We zijn op zoek naar een betrouwbare oppas die als oproep basis zou kunnen en willen oppassen, dit zal voornamelijk door de week en overdag zijn.

We hebben een niet al te groot budget dus we zoeken eerlijk gezegd iemand die niet de hoofdprijs vraagt. Wat het precies word kunnen we wel overleggen en afspraken over maken. Daar komen we vast wel uit! :)

Binnenkort start onze oudste met zwemles op de woensdag en daarvoor zoeken we ook alvast oppas voor de 2 kleintjes.

Goed, dan is dat in ieder geval duidelijk 😋 Ben je nog steeds aan het lezen en nog steeds geïnteresseerd ? Top! Dan zal ik ons gezin eens voorstellen :)

Wij zijn Pascal en Jolanda, 25 en 28 jaar en hebben samen 3 jongens, Germaine (8), Keano (2) en Levi (1).

Germaine is onze grote stoere vent, die zelf naar en van school komt dus ophalen en brengen is niet nodig. Ook houd hij veel van buitenspelen en zal dus alleen in huis komen om wat te eten en te drinken, makkie!

Dan hebben we onze grootste dondersteen Keano. Hij is 2 jaar en als je daar wat ervaring mee zou hebben zegt dat al genoeg. Hij houd ervan om je uit te dagen en je geduld te testen en zijn favoriete woordje is 'nee' 😅 Wel houd ie ontzettend van zijn kleine broertje en overlaadt hem dagelijks met kusjes en knuffels. Hij houd van auto's, buiten spelen en tekenen.

Dan komen we bij onze onze jongste Levi. Levi is over het algemeen erg tevreden. Hij vind het leuk om naar zn rondrennende grote broers te kijken en vind iets al snel goed. Vooral op schoot zitten en knuffelen is zijn favoriete bezigheid.

Ook hebben we nog een hond. Hij heet Chase en is een Engelse stafford. Hij is erg lief en de kinderen zijn dol op hem. Hij is alleen bij vreemden in het begin erg druk en enthousiast wat sommige mensen vervelend vinden. Mocht je dat niet prettig vinden hebben we eventueel een bench waar hij in kan.

Lijkt jou dit allemaal wel wat en zou je ons willen helpen? Dan hoor ik graag van je!

Locatie

Approximative location.