Loading...

Jamila is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Utrecht!

VInd

Jamila F., oppas in Utrecht

 • 28 jaar, 1 jaar ervaring

 • , 9.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  1 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Jamila
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

mijn passie!

Beste heer/mevrouw,

Mijn naam is Jamila Fernand. Ik ben 23 jaar en woon in Utrecht.
Ik omschrijf mijzelf als een geduldig ,empathisch , sociaal , initiatiefrijk , enthousiast verbaal sterk persoon.Ik ben bijna klaar met mijn opleiding Maatschappelijk werk. Na het afronden van een aantal examens is mijn opleiding volledig afgerond . Ik verwacht hiermee klaar te zijn voor de zomer.

Omdat ik een stage volg van 8 uur per week en verder alleen mijn examens hoef af te ronden beschik ik over een flexibele beschikbaarheid. Met kinderen werken is mijn passie.
Ik heb in eerste instantie ook een kindergerichte opleiding gevolgd. Dit was de opleiding Onderwijsassistente. Ik vond de opleiding te gek en was altijd gemotiveerd om te leren over de ontwikkeling van kinderen. Ook heb ik een jaar voor de klas mogen staan. Ik heb toen lesgegeven aan kinderen in groep vijf. De leeftijdsklasse was 8-10 jaar. Ik vond het erg leuk om voor de klas te staan. Het leuke hier aan vond ik dat de kinderen mij altijd wisten te inspireren en motiveren. De belevingswereld van kinderen vind ik bijzonder. De onbevangenheid en energie die zij uitstraalden gaf mijzelf ook veel energie.
Kinderen zijn vaak eerlijk ,confronterend en leven voornamelijk in het moment. Het was voor mij een uitdaging om de talenten van deze kinderen naar boven te halen en ze zo goed mogelijk te leren te begrijpen.
Ook heb ik hier zelf erg veel van geleerd.

De reden waarom ik toch ben overgestapt naar de opleiding Maatschappelijk werk is omdat het een bredere opleiding is. Aangezien ik mijzelf omschrijf als een sociaal mens die graag iedereen helpt
kon ik bij deze opleiding meer mij ei kwijt. Ik wilde verschillende doelgroepen helpen. En raakte ook geïnspireerd door het begeleiden van tienermoeders , mensen helpen in de schuldhulpverlening , opkomen voor de rechten van asielzoekers ect.
Maar mijn passie is toch wel echt met kinderen werken!Ik ben altijd op zoek naar werk waarmee ik met kinderen te maken heb!

Beschikbaarheid Jamila

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Jamila je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 1 jaar ervaring

 • Geen informatie

Locatie

Approximative location.