Loading...

sabrine is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Rotterdam!

VInd

Sabrine H., oppas in Rotterdam

 • 23 jaar, <1 jaar ervaring

 • , 5.50€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend) , Arabisch (Beginneling)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  <1 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee

Diensten aangeboden door sabrine

Neem contact op met Sabrine
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

spontane en gedreven oppasser

Ik ben sabrine hermans en ben 18 jaar. Ik studeer persoonlijk begeleidster gehandicapten op niveau 4. Ik kan hartstikke goed met kinderen overweg en vind het hartstikke leuk om op te passen. Ik heb zelf altijd op mijn neefjes en nichtjes gepast, maar wat ze zeggen, kleintjes blijven niet altijd klein. Mijn buurmeisje en buurjongen zijn helaas ook verhuisd en ik zoek nu een leuk oppas gezin! Zelf ben ik verhuisd van bergen op zoom en woon nu in Rotterdam, in bergen op zoom had ik twee vaste oppas adressen, waar ik jammer genoeg niet meer oppas, omdat het aangezien de reistijd gewoon echt niet gaat. Bij het ene oppas adres kwam ik 3 dagen in de week een jaar lang, het waren twee kindjes die ik bijna elke dag ophaalde van de crèche, voor ze kookte en ze in bed legde en een boekje voorlas. Het was een jongetje van 6 maanden en een meisje van 4. Bij het andere oppas adres kwam ik elk weekend, de gehele dag bij een jongetje van 5. Daar deed ik leuke dingen mee, zoals een dagje naar de kinderboerderij of spelletjes spelen buiten. Ik vind het super leuk om kinderen te passen. Ik zoek dan ook graag een nieuw oppasadres.

Ik ben doordeweeks beschikbaar vanaf 3 uur smiddags en in het weekend het gehele weekend, de gehele dag. Ik ben beschikbaar in de regio Rotterdam, Dordrecht en Breda.

Beschikbaarheid Sabrine

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Sabrine je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: <1 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Sabrine

Ik studeer de opleiding tot persoonlijk begeleidster gehandicapten op niveau 4. Ik heb hiervoor mijn Mavo afgerond met de specificatie van zorg en welzijn. Ik woon op me eigen, dus de huishoudelijke taken ken ik maar al te goed en kan ik doen. Ook is koken geen probleem. Zelf hou ik heel erg van lezen en ben een spontaan en sportief meisje. Ik doe zelf 3x in de week aan fitness. Doordat ik in mijn laatste jaar zit, heb ik niet veel lestijden meer en wil dat graag invullen door te gaan werken.

Locatie

Approximative location.