Loading...

patricia is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Rotterdam!

VInd

Patricia A., oppas in Rotterdam (3071)

 • 42 jaar, 6 jaar ervaring

 • , 8.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Gemiddeld) , Portugees (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  6 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen ja
Neem contact op met Patricia
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Ervaren pm'er zoekt bijbaantje

Hallo, ik ben een vrouw van 37 jaren jong en ook moeder van 2 kinderen, in de leeftijd van 17 en 12 jaar. Mijn beroep is pedagogisch medewerkster op mbo niveau 3. Ik werk sinds januari van dit jaar voor het kinderdagopvang Kiddoozz. Hiervoor heb ik 6 jaar bij het kinderopvang Talitha gewerkt. Bij Kiddoozz heb ik momenteel een contract van maar 20 uren per week en dat is lang niet genoeg, dus vandaar dat ik nog een baantje zoek, zodat ik dan genoeg centje heb. De mogelijkheid is er bij kiddoozz om vaste uren en vaste dagen te krijgen, zodat ik de mogelijkheid heb om een andere baan erbij te zoeken. In overleg met u en kiddoozz zullen we dan samen uitkomen hoe ik u van dienst kan zijn. Ik heb een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag). Verder heb ik kinderen EHBO diploma, een bhv(bedrijf hulpverlening) diploma, een vve-certificaat (voor en vroeg schoolse educatie), ben ik beeld certificaat en puk en ko certificaat. Ik ben flexibel, netjes, geordend en stress bestendig, k hou van kinderen, ik ben betrouwbaar en heb een warme persoonlijkheid, ik hou ook van muziek, van zingen en dansen, ik hou van knutselen, fietsen en vooral ik hou van een ontspannen sfeer bij kinderen ik doe met ze mee en ik hou ervan om kinderen aan t lachen te krijgen, mijn motto is dan ook" een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"! Vind u dat ik het in me heb om op uw kind en of kinderen te mogen passen bel me dan gerust op. Samen komen we er wel uit, toch?

Beschikbaarheid Patricia

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Patricia je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 6 jaar ervaring

 • Vanaf 03-2009 Tot 11-2014

  Ik heb tijdens mijn gehele opleidingsduur van 3,5jaar stage gelopen op een kinderderdagverblijf en ook op een buiten schoolse opvang. Ik heb bij talitha stage gelopen van oktober 2007 tot en met juni 2008. In juli 2008 mijn diploma behaald. En in oktober 2008 aangenomen bij kinderopvang Talitha bv als pedagogisch medewerkster tot november 2014, na een faillissement verklaring ontslagen. En momenteel werk ik bij kinderopvang Kiddoozz aan de strevelsweg in Rotterdam zuid

Meer over Patricia

Ik ben een vrouw van 37 jaren jong en ook moeder van 2 kinderen, in de leeftijd van 17 en 12 jaar. Ik kom uit Kaapverdië en sinds 1991 ben ik in Nederland. Mijn beroep is pedagogisch medewerkster op mbo niveau 3. Ik werk sinds januari van dit jaar voor het kinderdagopvang Kiddoozz. Hiervoor heb ik 6 jaar bij het kinderopvang Talitha gewerkt. Ik heb een VOG verklaring (verklaring omtrent gedrag). Verder heb ik kinderen EHBO diploma, een bhv(bedrijf hulpverlening) diploma, een vve-certificaat (voor en vroeg schoolse educatie), ben ik beeld certificaat en puk en ko certificaat. Ik ben flexibel, netjes, geordend en stress bestendig, ik hou van kinderen, ik ben betrouwbaar en heb een warme persoonlijkheid. Ik hou ook van muziek, van zingen en van dansen, ik hou van knutselen, tekenen, fietsen, wandelen, koken en ik hou van een ontspannen sfeer bij kinderen, ik doe graag met ze mee en ik hou ervan om kinderen aan t lachen te krijgen, mijn motto is dan ook" een dag niet gelachen is een dag niet geleefd"!

Locatie

Approximative location.