Loading...

Sjayandra is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Recherche!

VInd

Sjayandra I., oppas in Recherche

 • 32 jaar, 10 jaar ervaring

 • , 6.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  10 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Sjayandra
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Student zoekt leuke,lieve en ook stoute oppaskindjes!

Mijn naam is Sjay Isenia en ik ben 25 jaar oud. Ik ben een zeer gemotiveerde jongedame die zich snel betrokken voelt bij mensen waarmee ik in aanraking kom.

Ik doe op het moment de opleiding maatschappelijke zorg. Door de jaren heen Door mijn ervaringen en vrijwilligerswerk ben ik erachter gekomen dat naast het goed behandelen van mensen goed eten en muziek.
In mijn vrij tijd help ik dan ook graag anderen waar ik kan, kook en lees ik graag.
Het vrijwilligerswerk wat ik doe betreft een autistisch meisje die bij haar geboorte een hersenbloeding heeft gehad, Myrthe. Zij is nu 17 jaar oud met de gedachtegang van een 5 jarige. Ik maak muziek met haar, knutsel, wandelingen in het bos,leren schrijven en leren opruimen.
Ik zou mezelf omschrijven als enthousiast, leergierig, betrouwbaar, hulpvaardig en sociaal. Ik ben een doorzetter en ik kan zowel zelfstandig als in een team goed werken. Afwisselend werk spreekt me aan. Durven en doen zijn belangrijke begrippen voor mij.

Beschikbaarheid Sjayandra

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Sjayandra je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 10 jaar ervaring

 • Vanaf 01-2014 Naar dag

  Allerlei leuke activiteiten verzinnen en deze doen met een gehandicapt en autistisch meisje, die de gedachtegang heeft van een 5/6 jarige. Muziek maken, schilderen, dansen, gesprekken voeren, helpen aankleden, wandelen, leren opruimen en schrijven. Ik ben zelf woonachtig in Rotterdam en vind het zo leuk om dit werk te doen dat ik nu reis naar Valkenswaard.

Meer over Sjayandra

Ik ben 25 jaar en ben onwijs dol op kids. Ik vind het belangrijk om kinderen een leuke/ effectieve dag te bezorgen ondanks het feit dat papa en mama aan het werk zijn geweest. Ik zit in het laatste deel van mijn studie Persoonlijke begeleider specifieke doelgroepen. Als Persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen kun je gaan werken in een verpleeg- of verzorgingshuis of een psychiatrisch centrum. Ook kun je werken in een ‘blijf-van-mijn-lijf-huis’.Je kunt werken als woonbegeleider in een kind of tienerhuis of activiteitenbegeleider in de geestelijke gezondheidszorg, de ouderenzorg, of de maatschappelijke opvang.

Locatie

Approximative location.