Loading...

Doortje is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Leiden!

VInd

Doortje S., oppas in Leiden

 • 23 jaar, <1 jaar ervaring

 • , 6.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend) , Frans (Gemiddeld) , Duits (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  <1 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee

Diensten aangeboden door Doortje

Neem contact op met Doortje
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Oppaster zoekt een leuk oppasadres

Mijn naam is Doortje, ik ben een meisje van 18 jaar en eerstejaarsstudent culturele antropologie aan de Universiteit Leiden. Ik woon in Leiden op kamers. In het verleden heb ik vaak op mijn jongere zusje en ook op vriendinnetjes van haar gepast, dus ik heb al de nodige ervaring in het oppassen. Ik houd bovendien erg van koken: ik weet hoe ik zowel lekkere als gezonde maaltijden kan bereiden. Ik woon al enige tijd op mezelf dus helpen in het huishouden is voor mij ook geen probleem. Daarnaast heb ik een VWO diploma dus kan ik uw kinderen ook helpen met school indien nodig. In de avonduren ben ik vrijwel altijd beschikbaar en omdat ik een studie doe met weinig contacturen zal ik ook een aantal dagen per week de mogelijkheid hebben om kinderen op te halen van school. Ook kan ik altijd 's nachts werken. Verder is het zo dat ik een vriendelijk, enthousiast, zorgzaam, verantwoordelijk en behulpzaam persoon ben, die er erg van houdt met kinderen om te gaan. Het lijkt me leuk wat van u te horen!

Beschikbaarheid Doortje

Beschikbaar voor nachtwerk*

Taken waar Doortje je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: <1 jaar ervaring

 • Vanaf 11-2010 Tot 08-2014

  Ik heb hier gedurende 4 jaar lang regelmatig opgepast op haar 2 kinderen. Op het moment zijn ze 12 en 9, de eerste keer dat ik oppaste waren ze dus 8 en 5. De oudste is een meisje, de jongste is een jongetje. Ik ben hier altijd met veel plezier heen gegaan. In het begin deed ik het alleen 's avonds maar ik heb ook wel eens een heel weekend opgepast. Ik heb dus vaak voor ze gekookt, gezorgd voor de honden en ze geholpen met schooltaken. Helaas ben ik er al een tijd lang niet meer geweest omdat Anja uit de plaats komt waar mijn ouders wonen en ik nu zelf op kamers woon in Leiden.

Meer over Doortje

Ik ben eerstejaarsstudent culturele antropologie en ontwikkelingssociologie aan de Universiteit Leiden. Sinds dit jaar woon ik dus ook op kamers. In mijn vrije tijd houd ik er erg van om te sporten: ik doe aan wielrennen, mountainbiken en hardlopen. Ik heb lange tijd in een restaurant gewerkt maar sinds dit jaar ben ik daarmee gestopt omdat ik ging verhuizen. Ook heb ik gedurende mijn hele middelbare schooltijd vaak opgepast op mijn zusje maar ook op vriendinnetjes van haar. Ik vond het dan vaak leuk ze te helpen met schooltaken maar ook om gewoon gezellige dingen met ze te doen. Verder heb ik vanaf de 4e klas van het vwo geholpen leerlingen uit de onderbouw met slechte schoolresultaten op mijn school hun werk te plannen en ze bijles te geven in vakken die ze lastig vonden. Daarnaast ben ik in de afgelopen 2 jaar twee keer met een organisatie voor ontwikkelingswerk meegeweest naar het buitenland. Ik houd er dus erg van om mensen te helpen en me in te zetten voor anderen. Ik geloof dat te zeggen valt dat ik een open, vriendelijk, verantwoordelijk, behulpzaam en enthousiast persoon ben, die haar werk graag goed doet.

Locatie

Approximative location.