Loading...

Yarha is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Delft!

VInd

Yarha C., oppas in Delft

 • 24 jaar, <1 jaar ervaring

 • , 5.50€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Responspercentage :
  100%
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  <1 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee

Diensten aangeboden door Yarha

Neem contact op met Yarha
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Een oppasser met een pedagogische achtergrond

Wie ben ik en wat doe ik?

Ik heet yarha Alicia Cantenburg en ben 18 jaar oud. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en volg daarom de opleiding ''Onderwijs Assistent''. en loop stage in groep 4 op Basisschool de Bron in Delft-Tanthof. Ik zit nu in mijn 2e jaar en heb nog 1 jaar te gaan, na dat jaar ga ik de PABO doen. Ik zou het leuk vinden om mij verder te kunnen ontwikkelen, nog meer ervaringen op te doen, en de kinderen iets te leren( en/of bijles) door mijn pedagogische achtergrond.

In het dagelijks leven ga ik naar school, kook ik elke dag en werk ik 1 keer in de week in de winkel action. Verder houd ik mij veel bezig op het creatief gebied. Ik vind het leuk om te knutselen, te schrijven en ook zing ik het liefst heel de dag.

Zelf kom ik uit een gezin met alleen een broer. Mijn broer is al het huis uit en woont nu samen met zijn gezin wat bestaat uit: zijn vrouw en 3 prachtige kinderen. Ik pas zo nu en dan op en dan eten ze het liefst pannenkoeken!

Beschikbaarheid Yarha

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Yarha je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: <1 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Yarha

Wie ben ik en wat doe ik? Ik heet yarha Alicia Cantenburg en ben 18 jaar oud. Ik vind het leuk om met kinderen te werken en volg daarom de opleiding ''Onderwijs Assistent''. en loop stage in groep 4 op Basisschool de Bron in Delft-Tanthof. Ik zit nu in mijn 2e jaar en heb nog 1 jaar te gaan, na dat jaar ga ik de PABO doen. Ik zou het leuk vinden om mij verder te kunnen ontwikkelen, nog meer ervaringen op te doen, en de kinderen iets te leren( en/of bijles) door mijn pedagogische achtergrond. In het dagelijks leven ga ik naar school, kook ik elke dag en werk ik 1 keer in de week in de winkel action. Verder houd ik mij veel bezig op het creatief gebied. Ik vind het leuk om te knutselen, te schrijven en ook zing ik het liefst heel de dag. Zelf kom ik uit een gezin met alleen een broer. Mijn broer is al het huis uit en woont nu samen met zijn gezin wat bestaat uit: zijn vrouw en 3 prachtige kinderen. Ik pas zo nu en dan op en dan eten ze het liefst pannenkoeken!

Locatie

Approximative location.