Loading...

maja is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Capelle aan Den IJssel!

VInd

Maja S., oppas in Capelle aan Den IJssel

 • 39 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring

 • , 4.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Hindoustaans (Moedertaal) , Nederlands (Vloeiend)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Maja
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

oppaswerk gezocht

Hallo, mijn naam is maja en ben 34 jaar. Met hindoestaans- Surinaams afkomst. Ik heb zelf nog geen kids. Maar kan leuk met ze omgaan. Ik heb vaker oppas werk gedaan. Ook heb ik oppas ervaring met de kids van mij zussen. Vanaf dag 1 toen ze geboren werden tot 24 jaar is de oudste nu heb ik ervaring met kids. En vaak ook meer dan 1 tegelijk.
Ene zus heeft een tweeling inmiddels heren van 21 jaar. Ik heb op twee tegelijk gepast met fles voeding tot naar school brengen en ophalen. Ik heb altijd naast mijn studie en werk het oppaswerk kunnen combineren. Nu heb ik weer genoeg tijd voor oppas werk. Uiteraard tijden en dagen in overleg.
Ik zag jullie advertentie voor het oppassen en ben beschikbaar om mogelijk op te passen. Ik woon in capelle-schollevaar en beschik over een auto. Ik heb geen opleiding of cursus gevolgd voor oppassen, maar mijn ervaring met kids zegt genoeg voor een basis. Ik hoop een reactie van jullie te ontvangen en wie weet vinden jullie mij de geschikte oppas.

Beschikbaarheid Maja

Taken waar Maja je mee kan helpen

Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Maja

Hallo, mijn naam is maja en ben 34 jaar. Met hindoestaans- Surinaams afkomst. Ik heb zelf nog geen kids. Maar kan leuk met ze omgaan. Ik heb vaker oppas werk gedaan. Ook heb ik oppas ervaring met de kids van mij zussen. Vanaf dag 1 toen ze geboren werden tot 24 jaar is de oudste nu heb ik ervaring met kids. En vaak ook meer dan 1 tegelijk. Ene zus heeft een tweeling inmiddels heren van 21 jaar. Ik heb op twee tegelijk gepast met fles voeding tot naar school brengen en ophalen. Ik heb altijd naast mijn studie en werk het oppaswerk kunnen combineren. Nu heb ik weer genoeg tijd voor oppas werk. Uiteraard tijden en dagen in overleg. Ik ben beschikbaar om mogelijk op te passen. Ik woon in capelle-schollevaar en beschik over een auto. Ik heb geen opleiding of cursus gevolgd voor oppassen, maar mijn ervaring met kids zegt genoeg voor een basis. Ik hoop een reactie van jullie te ontvangen en wie weet vinden jullie mij de geschikte oppas.

Locatie

Approximative location.