Loading...

Béatrice is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Badhoevedorp!

VInd

Béatrice T., oppas in Badhoevedorp

 • 44 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring

 • , 6.75€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Frans (Moedertaal) , Nederlands (Tweetalig) , Engels (Tweetalig) , Spaans (Vloeiend) , Japans (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Frans
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat ja
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen ja
Neem contact op met Béatrice
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

"La petite classe": de peuteropvang met een Frans accent!

Bonjour, ik ben Béatrice, een voormalige juf die 10 jaar geleden gastouder is geworden zodat ik bij mijn eigen kinderen kon zijn. Na een universitaire opleiding in Parijs (waar ik vandaan kom) heb ik in Nederland de P.A.B.O. gedaan en ben juf geworden. Na de geboorte van mijn derde kind ben ik uit het onderwijs gestapt en ben voor mezelf begonnen. Mijn kinderen zijn inmiddels 13, 12, 10, 8, en 5,5. Ze zijn alle 5 tweetalig, ze spreken Nederlands met mijn man en Frans met mij. Zelf spreek ik 5 talen (Frans, Nederlands, Engels, Spaans en redelijk Japans).

In april ben in verhuisd van Amsterdam-Watergraafsmeer (waar ik 10 jaar lang peuters Frans heb geleerd) naar Badhoevedorp waar we een pand vonden dat perfect was om mijn werk en mijn groot gezin te combineren. De begane grond van in mijn huis heb ik tot een peuterklas (met eigen keuken en leeszaal) omgetoverd. "La petite classe" biedt een peuterklas aan waar kinderen tussen 2 en 4 jaar kennis maken of in contact blijven met de Franse taal. Voor jonge kinderen is het oppikken van een tweede taal veel makkelijker dan voor grote kinderen, vooral als ze die taal spelenderwijs ontdekken (liedjes zingen, versjes leren, verven, kleien...). Het is dus nooit te vroeg om ermee te beginnen!
Bij "la petite classe" maken de peuters ook kennis met de Franse cultuur. Voor de lunch eten we bijvoorbeeld altijd een vier gangen menu, net als in Frankrijk! Groenten eten, je kan er nooit te vroeg mee beginnen...

Vanaf januari zijn er ook ouder en peuter kookworkshops om lekkere groente en fruit te leren eten. Vanaf 2 jaar zullen de kleintjes met 1 ouder/verzorger makkelijke en smakelijke Franse gerechten maken!

Beschikbaarheid Béatrice

Taken waar Béatrice je mee kan helpen

Koken
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Béatrice

Ik heb op de "Université Paris XII" in Frankrijk gestudeerd en heb in Nederland de Lerarenopleiding gedaan. Ik hou van talen leren en ik ben autodidact: de Nederlandse taal heb ik zelf geleerd en het Japans leer ik ook zelf. Ik heb een passie voor Japan (waar ik gewoond heb) en hou van Sashiko (het borduren op zijn Japans). Daarom heb ik ook een webshop waar men Japanse spullen kan kopen. Ons gezin houdt van reizen: Japan, China, Australië, Hawaï waren natuurlijk heel bijzonder maar we genieten ook van het reizen binnen Europa. Onze 5 kinderen nemen we altijd mee want het hoort bij de pret!

Locatie

Approximative location.