Loading...

Emma is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Amsterdam!

VInd

Emma M., oppas in Amsterdam

 • 32 jaar, 9 jaar ervaring

 • , 10.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  9 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Emma
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Ervaren Oppas (Also native English Speaker)

Hallo,

Mijn naam is Emma en ik ben 27 jaar oud. Op dit moment ben ik ZZP'er, net zo als de rest van Nederland. Daarom zoek ik nog een baantje erbij. Na mijn opleiding heb 1 jaar als (bijles) docent op een middelbare school gewerkt. Ik heb tijdens mijn middelbare school en Universiteit periode heel veel op gepast, en had met name vaste gezinnen waar ik 2 a 3 keer per week bij werkte. Bij één gezin (met 4 kinderen) heb ik zelfs 8 jaar lang gewerkt, tot dat zij helaas naar het buitenland vertrokken. De leeftijd van kinderen waar ik bij werkte varieerde van een paar maanden tot 15 jaar. Ik heb een rijbewijs, en ben daarom ook bereid om kinderen van school te halen, naar tennis te brengen etc. Kinderen maken mij vrolijk, en ik vind het heerlijk om met ze bezig te zijn. Wat is er nou leuker dan hutten bouwen, tekenen, of lekker buiten rennen. Naast Nederlands spreek ik ook vloeiend Engels, vanwege mijn tweetalige achtergrond (Nederlands / Australisch). Na jaren kantoorbanen te hebben gehad wil ik graag meer creatief aan de slag, vandaar dat ik de stap heb om ZZP'er te worden, maar helaas is er niet genoeg werk in te vinden. Terug naar een kantoor wil ik niet, vandaar dat ik weer terug wil gaan naar het oppassen.

Beschikbaarheid Emma

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Emma je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 9 jaar ervaring

 • Vanaf 05-2008 Tot 05-2010

  Tijdens mijn studie ongeveer twee jaar lang 2 a 3 dagen per week opgepast. Maria had drie kinderen toen van 3, 6 en 10 (later dus 5, 8 en 12). Helaas verhuisde Maria naar Amerika en moest ik afscheid nemen van de kindjes. Ik weet alleen echt niet meer precies van wanneer tot wanneer dit was!

Meer over Emma

Ik heb aan de UU Engelse Taal en Cultuur gestudeerd. Hierna ben ik het onderwijs in gegaan. Hier werd ik helaas na een jaar weg bezuinigd, en kwam ik in de culturele sector terecht. Ik werk veelal op festivals en evenementen in het weekend, zoals onder andere Mysteryland waar ik creatief producent voor ben. Ik kan mijn hoofd goed cool houden, en ben streng maar rechtvaardig. Verder houd ik van boeken lezen, films kijken, en creatieve activiteiten zoals knutselen en tekenen. Ik vind het heerlijk om met kinderen om te gaan, en kinderen vinden mij ook altijd leuk. Ik zet ze niet voor de televisie maar vind het belangrijk om ze bezig te houden, en ze iets bij te brengen.

Locatie

Approximative location.