Loading...

Ardinda is niet langer beschikbaar

Vind meer oppassers in Amsterdam!

VInd

Ardinda H., oppas in Amsterdam

 • 58 jaar, <1 jaar ervaring

 • , 15.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  <1 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Ardinda
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Advertentie titel (maximaal 60 tekens)

Geachte heer, mevrouw,

Tot februari 2015 heb ik gewerkt als verkoopster bij Bloem op de Albert Cuypstraat en de Noordermarkt van Amsterdam.

Hier heb ik veel geleerd op zowel nationaal als internationaal vlak. Tot mijn taken hoorde bijvoorbeeld het verzorgen van de kraam en de etaleren. Klantvriendelijkheid stond voorop en ook heb ik veel onderzoeken gedaan naar trends in de markt. De uitkomsten van dit onderzoek heb ik gebruikt om producten te ontwikkelen en te verbeteren zodat ze beter aansloten bij de markt.

Ik wil graag solliciteren op de functie van oppas die vermeld staat op de website
Als aanvulling naast mijn werk heb ik de afgelopen jaren diverse cursussen op het gebied van kinderoppas gedaan, om mijn kennis te verbreden.
Mijns inziens beschik ik door mijn ervaring als kinderoppas , en interesses over voldoende kwaliteiten om in aanmerking te komen voor de functie van oppaskracht.

Ik vertrouw erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Als u mijn Curriculum Vitae wilt inzien kan ik u deze van de week even sturen. Graag zou ik u mijn cv en motivatie in een persoonlijk gesprek willen toelichten.

In afwachting van uw antwoord.

Met vriendelijke groet,

Ardinda Hoekstra

Beschikbaarheid Ardinda

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Ardinda je mee kan helpen

Geen informatie

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: <1 jaar ervaring

 • Vanaf 01-1995 Tot 01-2000

  1. op te voeden. 2. spelen 3. verzorgen, hygiene 4. koken 5. les geven 6. sociale vaardigheden leren 7. Normen en waarden 8. doel hebben in het leven 9. liefde geven 10. vertrouwen hebben Ik werkte in een tehuis als kook en verzorgde de kinderen. Wij makten spelletjes . De kinderen hebben geleerd om social met elkaar om te gaan.

Meer over Ardinda

Geachte heer, mevrouw, Mijn naam is Ardinda Hoekstra, en ik ben 53 jaar jong. Om economische redenen kan ik niet meer het werken als verkoopster op de markt doen wat ik met liefde heb gedaan. Vanaf jongs af aan pas ik op de kinderen van vrienden en familie waardoor ik heel veel ervaring heb opgedaan. Ben positief ingesteld en vrienden zeggen dat warmte en energie uitstal. kinderen zijn dol op mij en ik op hun zij zijn spontaan, puur ,eerlijk en ik kan van ze leren en zij van mij. Mijn hobby's zijn mijn hond, wandelen, lezen, kleding en sporten. Ik zou mijn motivatie, graag komen toelichten in een persoonlijk gesprek. Met belangstelling zie ik uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groeten, Ardinda Hoekstra

Locatie

Approximative location.