Loading...

Yvette is niet langer beschikbaar

Vind meer nannys in Uithoorn!

VInd

Yvette V., nanny in Uithoorn

 • 23 jaar, 2 jaar ervaring

 • , 7.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  2 jaar ervaring
 • Rijbewijs nee
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Yvette
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Oppasadres gezocht Uithoorn en omstreken

Mijn naam is Yvette van Diemen en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar pedagogisch medewerker op het Nova College in Hoofddorp.

Ik heb al meerdere jaren ervaring in de kinderopvang. Op de middelbare school heb ik stage gelopen bij kinderdagverblijf Borus en in mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een halfjaar stage gelopen bij kinderdagverblijf Kiekeboe en BSO Kids & Go. Ik heb hier mijn taken altijd met veel plezier en toewijding uitgevoerd. Ook heb ik erg veel geleerd.

Het afgelopen halfjaar heb ik meerdere volle dagen in de week stage gelopen bij Solidoe de Rietpluim in Kudelstaart. Hier heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid en met veel verschillende leeftijden kinderen beter leren werken.

Ik kom uit een groot gezin van zeven personen. Zelf heb ik twee kleinere zusjes die ook vaak vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis nemen. Hierdoor weet ik ook goed hoe ik met kleine kinderen om moet gaan en sta ik constant in contact met verschillende leeftijden.

Beschikbaarheid Yvette

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*

Taken waar Yvette je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorg voor babies jonger dan 6 maanden
Zorg voor kinderen van 6 maanden tot 2 jaar
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 2 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Yvette

Mijn naam is Yvette van Diemen en ik ben 19 jaar oud. Ik zit in mijn tweede jaar pedagogisch medewerker op het Nova College in Hoofddorp. Ik heb al meerdere jaren ervaring in de kinderopvang. Op de middelbare school heb ik stage gelopen bij kinderdagverblijf Borus en in mijn eerste jaar van mijn studie heb ik een halfjaar stage gelopen bij kinderdagverblijf Kiekeboe en BSO Kids & Go. Ik heb hier mijn taken altijd met veel plezier en toewijding uitgevoerd. Ook heb ik erg veel geleerd. Het afgelopen halfjaar heb ik meerdere volle dagen in de week stage gelopen bij Solidoe de Rietpluim in Kudelstaart. Hier heb ik mijn vaardigheden verder uitgebreid en met veel verschillende leeftijden kinderen beter leren werken. Ik kom uit een groot gezin van zeven personen. Zelf heb ik twee kleinere zusjes die ook vaak vriendjes en vriendinnetjes mee naar huis nemen. Hierdoor weet ik ook goed hoe ik met kleine kinderen om moet gaan en sta ik constant in contact met verschillende leeftijden.

Locatie

Approximative location.