Loading...

Marly is niet langer beschikbaar

Vind meer nannys in Deurne!

VInd

Marly M., nanny in Deurne

 • 25 jaar, 9 jaar ervaring

 • , 7.00€/uur
 • Af en toe
 • Na school
 • Fulltime
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Gemiddeld)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  9 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Marly
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Oppasser

Mijn naam is Marly . Ik ben 20 jaar. Ik ben onlangs afgestudeerd aan de opleiding Onderwijsassistent op het Roc ter Aa te Helmond. Graag wil ik in september beginnen op de Kempel te Helmond, zodat ik juffrouw kan worden op een basisschool. Nu zit ik thuis van februari tot september. In deze periode zou ik graag met kinderen werken. Ik ben gedurende deze periode de hele week beschikbaar. (Van 's morgens tot 's avonds). (In september, als ik begin aan mijn opleiding op de Kempel, wil ik dit werk blijven doen, maar dan ben ik overdag minder beschikbaar).

Wat ik graag wil doen: Oppassen; overdag, 's avonds en in de weekenden. Ik ben bereid om de kinderen op te halen van school, huishoudelijke taken te doen, te koken voor de kinderen, huiswerk maken met de kinderen, maar ook spelletjes spelen en activiteiten doen zoals een wandeling naar het bos of naar een speeltuin, etc..

Mijn ervaring: Mijn moeder is gastouder. Drie dagen in de week komen er drie kinderen bij ons thuis. (9, 8, en 6 jaar oud). Zij komen al bij ons vanaf dat de oudste een paar maanden oud was. Ik help mijn moeder hier altijd mee. Ik knutsel bijvoorbeeld met de kinderen, speel spelletjes, ga met ze winkelen, wandelen of wat dan ook. De ouders van deze drie kinderen vragen mij dan ook regelmatig om bij hun thuis op te komen passen, en dit doe ik graag.

Voor meer informatie over mij, neem gerust contact met me op!

Beschikbaarheid Marly

Beschikbaar tijdens de schoolvakanties*
Beschikbaar voor nachtwerk*
Beschikbaar in noodgevallen*

Taken waar Marly je mee kan helpen

Koken
Helpen met huiswerk maken
Huishouden
Zorgen voor kindjes van 2 tot 6 jaar
Zorgen voor kinderen ouder dan 6 jaar
Huisdieren verzorgen
Zorg voor kindjes met een handicap
Zorgen voor zieke kindjes

0 beoordelingen van ouders

Professionele ervaring: 9 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Marly

Ik ben onlangs afgestudeerd. Ik zat op het Roc ter Aa te Helmond en ik volgde de opleiding Onderwijsassistent. Mijn bijbaan momenteel is afwassen bij een Italiaans restaurant te Deurne. Af en toe pas ik op. (Dit zou ik graag meer doen)! Mijn hobbies zijn handballen, huisdieren verzorgen, mijn moeder (gastouder) helpen met de kindjes en met kinderen om gaan in welke vorm dan ook. Samen spelen, huiswerk maken, winkelen, etc..

Locatie

Approximative location.