Loading...

Marthe is niet langer beschikbaar

Vind meer kattenoppassers in Leeuwarden!

VInd

Marthe V., Kattenoppas in Leeuwarden

 • 28 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring
 • Wandelen
 • Bezoeken
 • Verzorging in het huis van de dierenoppas
 • Verzorging in het huis van de eigenaar
 • Geverifieerd profiel

  Het volgende is geverifieerd: identiteitsbewijs, contactgegevens .

 • Responspercentage :
  100%
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto nee
  Heeft zelf kinderen nee

Diensten aangeboden door Marthe

Neem contact op met Marthe
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Flexibele dierenverzorger in Leeuwarden, Opeinde & Drachten

Hi!

Ik ben Marthe, een 24 jarige studente aan de academie voor popcultuur waar ik de richting vormgeving doe.

Zelf heb ik een kat en schildpadden, bij mijn ouders thuis hebben we altijd honden gehad, groot en klein en meerdere katten. Verder heb ik hamsters en konijnen gehad en heb ik verzorgpaarden en pony's gehad waar ik 3x per week naartoe ging om te poetsen, te wandelen en te rijden.
Ik heb geen voorkeur voor dieren die ik leuker vind van de meest voorkomende huisdieren. Ik zorg niet voor slangen en spinnen, verder sta ik vrijwel overal klaar voor!

Ik heb geen problemen met het schoonmaken van bijvoorbeeld kattenbakken, paardenstallen e.d.

Tegenwoordig woon ik in Leeuwarden samen met mijn kat, schildpadden en visjes. Mijn ouders wonen in Opeinde waar ik regelmatig nog ben om de hondjes van hen op te halen om te gaan wandelen. Hierdoor ben ik makkelijk in staat om op de meest diverse tijden in Drachten, Leeuwarden of Opeinde te zijn om op te passen. In de zomer zijn er plannen om naar Leeuwarden te verhuizen, maar zal dan even goed veel in Opeinde/Drachten te vinden zijn.

Ik ben in beschikking van een rijbewijs en vanuit Opeinde vaak de mogelijkheid om met de auto te komen. Daarnaast heb ik een studenten week OV en uiteraard een fiets.

Heeft u interesse om in contact te komen en kennis te maken? Dan kunt u mij gerust een berichtje sturen en dan kom ik graag langs!

Beschikbaarheid Marthe

Taken waar Marthe je mee kan helpen

Geen informatie

Beoordelingen van Marthe

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Vanaf 10-2004 Naar dag

  Verzorgen van paarden en pony's. Helaas zijn deze mensen in 2007 verhuisd naar Zeeland, maar kom alsnog minstens 2x per jaar bij hun en hervat daar mijn poets en knuffelklusjes met plezier!

Meer over Marthe

Afgeronde opleidingen: * VMBO-tl Singeland VHS Drachten * MBO4 Noorderpoort School voor de Kunsten (Art & Design) Groningen Huidige opleiding: * Hanze Hogeschool Minerva: Academie voor Popcultuur Leeuwarden Werkervaring: * Horeca: keuken & bediening * Oppassen: van baby's tot pubers * Redacteur tcoy! (FoodWellness) * Workshop docent basisscholen & middelbare scholen * Fotograaf * Beeldend Kunstenaar * Grafisch Vormgever Hobby's en interesses: * Kunst - Schilderen, tekenen, fotograferen, filmen, mozaïek, collage, knutselen, decor bouw etc etc - Exposities en musea bezoeken (ik heb een museum jaarkaart, kinderen mogen vaan gratis mee!!) * Spelen en knuffelen met mijn 4 jarige nichtje * Lezen * Films * Theater * Ruitersport * Natuur -> wandelen met de hond(en) * Tuinieren (moestuin) * Koken & Bakken

Locatie

Approximative location.