Loading...

Silvia is niet langer beschikbaar

Vind meer hondenoppassers in Leeuwarden!

VInd

Silvia V., Hondenoppas in Leeuwarden

 • 30 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring

 • Wandelen
 • Bezoeken
 • Verzorging in het huis van de dierenoppas
 • Verzorging in het huis van de eigenaar
 • Talen:
  Nederlands (Moedertaal) , Engels (Vloeiend) , Duits (Beginneling)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met Silvia
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

Liefdevolle en betrouwbare hondenopvang in huiselijke sfeer

Ik ben Silvia van Straten, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Wilco in Leeuwarden. Ik heb mijn diploma's MBO dierverzorging en HBO diermanagement op zak.
Voordat ik aan mijn opleidingen begon, was ik al gek op honden en hielt mij er veel mee bezig. Maar dankzij mijn opleiding heb ik steeds meer over huisdieren kunnen leren en heb mij gespecialiseerd in honden. Denk hierbij aan: verzorging, huisvesting, ziekte herkenning, voeding, medicatie, gedrag, rassenkennis en ga zo maar door!
Daarnaast heb ik in de praktijk veel kunnen meemaken, doordat ik stages heb gelopen en gewerkt in: honden-/kattenpensions, een trimsalon (zowel voor honden als voor katten), een hondenuitlaatservice, dierenwinkels, en bij een kynologisch instructeur/gedragstherapeut voor honden.

Wij bieden zowel dagopvang als oppas voor langere periodes aan. Bijvoorbeeld als de eigenaar een lange werkdag heeft, een dagje weg gaat, op vakantie is of bij ziekenhuisopname. Wij hebben geen kennels, maar de honden verblijven dag en nacht bij ons in huis alsof het onze eigen honden zijn.

We hebben ervaring met vele rassen en alle leeftijden; ook jonge pups. Jong of oud, groot of klein; ze zijn allemaal welkom bij ons in huis! Helaas kunnen wij geen ongecastreerde reuen in huis nemen (pups zijn hier een uitzondering op).
Wij vinden het belangrijk dat de honden het naar hun zin hebben, maar dat zij hier in huis ook hun rust kunnen vinden en zich ontspannen, dat ze zich veilig voelen en zich kunnen terug trekken wanneer zij dat nodig vinden.

Voorafgaande aan het oppassen vindt er een vrijblijvende kennismaking plaats. Hier zitten geen kosten aan verbonden en vindt plaats bij ons thuis. U heeft dan de gelegenheid om te zien waar uw hond terecht komt en uw viervoeter kan rustig rondsnuffelen om te onderzoeken of zijn nieuwe oppasadres hem of haar bevalt. Ook voor ons is het fijn om van te voren alvast te zien hoe de hond is. Tijdens de kennismaking kunt u al uw vragen stellen en wensen aangeven.

Beschikbaarheid Silvia

Taken waar Silvia je mee kan helpen

Geen informatie

Beoordelingen van Silvia

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over Silvia

Ik ben Silvia, 27 jaar en woon samen met mijn vriend Wilco in Leeuwarden. Ik heb mijn diploma's MBO dierverzorging en HBO diermanagement op zak. Van kleins af aan ben ik altijd al gek geweest op dieren. Dagjes uit naar de dierentuin of de kinderboerderij maakte mij als kind helemaal gelukkig! Maar ook de dierenwinkel konden we niet voorbij lopen zonder dat ik even bij de beestjes had gekeken. Naast mijn liefde voor dieren zijn mijn hobby's: tekenen/schilderen, yoga, wandelen, paardrijden, duiken en (natuur)reizen. Gedurende mijn opleidingen heb ik van alles geleerd over (huis)dieren; zowel theoretisch als in de praktijk. Mijn liefde voor honden werd steeds groter en dankzij mijn opleidingen en stages heb ik dan ook veel over honden kunnen leren. Denk bijvoorbeeld aan: gedrag, rassenkennis, voeding, ziekte herkenning en medicatie (het toedienen van medicatie is voor mij geen enkel probleem). Momenteel ben ik bezig mijn hondenkennis verder te vergroten. Zelf hebben wij (nog) geen hond, maar wel een 19-jarige kat; Mickey. Zij leeft op onze bovenverdieping, dus de honden komen niet met haar in aanraking.

Locatie

Approximative location.