Loading...

marcello is niet langer beschikbaar

Vind meer hondenoppassers in Hilversum!

VInd

Marcello L., Hondenoppas in Hilversum

 • 71 jaar, Meer dan 10 jaar ervaring

 • , 13€/dag
 • Wandelen
 • Bezoeken
 • Verzorging in het huis van de dierenoppas
 • Verzorging in het huis van de eigenaar
 • Talen:
  Italiaans (Moedertaal) , Nederlands (Tweetalig) , Frans (Vloeiend)
 • Nationaliteit:
  Nederlands
 • Professionele ervaring :
  Meer dan 10 jaar ervaring
 • Rijbewijs ja
  EHBO certificaat nee
 • Eigen auto ja
  Heeft zelf kinderen nee
Neem contact op met marcello
Dit profiel is misschien niet meer beschikbaar.

IK HOU VAN DIEREN....

Ik ben Marcello, een spontane, flexibele en enthousiaste man die alles doet met gevoel.... Ik hou me ook altijd aan de regels en wensen van mijn klanten. Als een dier gewend is aan een bepaalde structuur dan zal ik mijn uiterste best doen om dit zo goed mogelijk na te leven..

Na 39 jaar werkzaam te zijn geweest als assistent anesthesist bij het AMC te Amsterdam, ben ik sinds februari 2008 met pensioen.
Ik wil weer iets leuks gaan doen met mijn vrije tijd. Ik ben een groot liefhebber van dieren, vooral van honden.

(Ik ben gespecialiseerd in het oppassen op Yorkshire terriërs)

Zorgen voor dieren vind ik leuk, het geeft mij altijd veel voldoening. Dieren zijn sociaal, net als wij mensen.

Ik heb altijd veel bewondering voor mensen die goed zijn voor dieren. Het dier is immers afhankelijk van de mens en je krijgt er zoveel liefde van terug. Ik heb zelf 10 jaar lang 2 honden en drie katten gehad. Wegens het beëindigen van een relatie mis ik het zorgen voor hen heel erg en daarom bied ik mezelf aan als honden oppas en honden uitlater in (Hilversum). Ik kan hem of haar verzorgen, eten geven, spelen, knuffelen en aandacht geven. Er wordt 2 keer per dag gewandeld in zijn of haar vertrouwde omgeving. Ik wandel graag met uw dierbare dier.

U kunt mij op de hoogte brengen van de karaktereigenschappen, eventuele angsten, gedrag naar andere honden, kinderen en mensen. Zo leer ik uw dier goed kennen en dan is uw dier in zeer goede handen bij mij en krijgt hij/zij de verzorging en aandacht die hij/zij verdient. Ik vraag 12.50 euro per dag. Als u met vakantie gaat dan kan ik uw hond goed verzorgen bij mij thuis... Dan vraag ik 15.50 voor een dag en een nacht.

Marcello

Beschikbaarheid Marcello

Taken waar Marcello je mee kan helpen

Geen informatie

Beoordelingen van marcello

Professionele ervaring: Meer dan 10 jaar ervaring

 • Geen informatie

Meer over marcello

Ik ben Marcello, een spontane, flexibele en enthousiaste man die alles doet met gevoel.... Ik hou me ook altijd aan de regels en wensen van mijn klanten. Als een dier gewend is aan een bepaalde structuur dan zal ik mijn uiterste best doen om dit zo goed mogelijk na te leven.. Na 39 jaar werkzaam te zijn geweest als assistent anesthesist bij het AMC te Amsterdam, ben ik sinds februari 2008 met pensioen.  Ik wil weer iets leuks gaan doen met mijn vrije tijd. Ik ben een groot liefhebber van dieren, vooral van honden.  (Ik ben gespecialiseerd in het oppassen op Yorkshire terriërs) Zorgen voor dieren vind ik leuk, het geeft mij altijd veel voldoening.  Dieren zijn sociaal, net als wij mensen.  Ik heb altijd veel bewondering voor mensen die goed zijn voor dieren. Het dier is immers afhankelijk van de mens en je krijgt er zoveel liefde van terug. Ik heb zelf 10 jaar lang 2 honden en drie katten gehad. Wegens het beëindigen van een relatie mis ik het zorgen voor hen heel erg en daarom bied ik mezelf aan als honden oppas en honden uitlaten in (Hilversum). Ik kan hem of haar verzorgen, eten geven, spelen, knuffelen en aandacht geven. Er wordt 2 keer per dag gewandeld(s’morgens en s’middag) in zijn of haar vertrouwde omgeving. Ik wandel graag met uw dierbare dier. U kunt mij op de hoogte brengen van de karaktereigenschappen, eventuele angsten, gedrag naar andere honden, kinderen en mensen. Zo leer ik uw dier goed kennen en dan is uw dier in zeer goede handen bij mij en krijgt hij/zij de verzorging en aandacht die hij/zij verdient. Ik vraag 12.50 euro per dag. Als u met vakantie gaat dan kan ik uw hond goed verzorgen bij mij thuis... Dan vraag ik 17.00 euro voor een dag en een nacht. Marcello

Locatie

Approximative location.